Kliješta za nokte, 13 cm, preklopna opruga, Solingen

33,18  (249,99 kn)

Kliješta za nokte, 13 cm, preklopna opruga, INOX”

 

Za izdržljivost, ove škare za nokte su vruće kovane od nehrđajućeg čelika, a zatim ručno izrađene na tradicionalan način. Rubovi za rezanje se na kraju ručno turpijaju tako da se precizno zatvaraju i čisto režu nokte. U slučaju kliješta, “precizno zatvaranje” znači da se dva rezna ruba u početku dodiruju samo na vrhovima, dok svjetlosni razmak pada kroz ostatak reznog ruba. Rezni rubovi se potpuno zatvaraju od vrha do dna samo kada postoji blagi pritisak na ručku kliješta. Dakle, nokat je čisto izrezan i ne istisnut!

Zahvaljujući svojoj ukupnoj duljini od 13 cm i rezultirajućoj polugi, čak i deblji nokti na nogama mogu se bez napora čistiti ovim škaricama za nokte.

Preklopna opruga, koja pri rezanju ponovno gura kliješta da se otvore, može se naravno lako zamijeniti ako se polome nakon dužeg razdoblja korištenja. Zamjenske opruge dostupne su u ovoj trgovini.

Izrađene od nehrđajućeg čelika s mat završnom obradom, ove škare za nokte su hipoalergene i mogu se higijenski dezinficirati i sterilno tretirati.

1 EUR = 7,53450 HRK

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali