Tko smo

opremili smo preko 4000 kozmetičkih i frizerskih salona te zdravstvenih poliklinika.

I F M d.o.o. specijalizirana je tvrtka za distribuciju profesionalne opreme i potrošnog materijala za kozmetičke i frizerske salone i centre za fizikalnu terapiju, rehabilitaciju, sportsku medicinu i domove za starije i nemoćne.

Generalni smo zastupnici vodećih svjetskih proizvođača; Beautyfor, Fisiotech SRL, Gima, GBO Medizintechnik AG, Restpro, Arca distribution , CPM, Weelko, Duulett.

Već godinama pružamo klijentima kvalitetne proizvode uz prihvatljive cijene te je naš cilj zadržati vodeće mjesto u opremanju na polju kozmetike, frizerstva, fizikalne terapije i rehabilitacije i podići kvalitetu naše usluge na najveću moguću razinu te na taj način omogućiti salonima ljepote, zdravstvenim ustanovama i centrima da se brinu o klijentima na najučinkovitiji i najefektniji način.

Misija nam je sadašnjim i budućim klijentima nastaviti pružati najjednostavniji pristup svim našim proizvodima koje žele i svakodnevno trebaju i to po povoljnim cijenama uz brzu isporuku.

Naša strategija je upravljati poslovanjem usredotočujući se na tri glavna područja razvoja koja uključuju ljude, procese i ponudu proizvoda.

Isporuku vršimo paketnom distribucijom u roku od 48 sati, na području cijele Hrvatske. Naručena roba može se platiti pouzećem, virmanski (odgoda plaćanja za stalne klijente), kartično na 24 rate te gotovinski na maloprodajnom mjestu: Ventilatorska 20, 10250 Zagreb-Lučko. Za narudžbe preko 500 kn ne naplaćuje se poštarina.