Rezač za nokte 14 cm, sa kožnom kapuljačom, Solingen

51,76 

 “trimer za glavu 14 cm, sa kožnom presvlakom, INOX”

 

Ove škare za nokte znatno olakšavaju skraćivanje čak i najjačih noktiju na rukama i nogama. Prvo, tu je poseban oblik reznog ruba, kojemu kliješta duguju i naziv glava ili križni rezač. Omogućuje rukovanje kliještima pod povoljnim kutom. Osim toga, gurnuti način proizvodnje, u kojem se jedna kliješta “probija” kroz drugu, koja je proširena u užarenom stanju, rezultira visokom razinom stabilnosti.

Kliješta su vruće kovana od nehrđajućeg čelika od strane tradicionalnog solingenskog kovača Ericha Seifferta i pažljivo ručno izrađena u Solingenu. Rezni rubovi se turpijaju ručno tako da se precizno zatvaraju i čisto režu nokte. Jednostavno vrhunska kvaliteta “made in Solingen”!

Isporučuje se s kožnom kapuljačom za zaštitu glave kliješta.

Dvostruka opruga lagano pritišće kliješta. Kao najslabiji habajući dio kliješta, mogu se lako zamijeniti ako se polome pod opterećenjem. Naravno, zamjenske opruge možete nabaviti i u našoj trgovini.

U potpunosti izrađene od nehrđajućeg čelika, ove visokokvalitetne škare za nokte su hipoalergene i mogu se higijenski dezinficirati i sterilne. Matirani izgled omogućuje rad bez odsjaja.

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali