SYIS kolagen ampule 100% ,1x3 ml

2,65 

KOLAGEN ČISTE AMPULE 100%
Namijenjeno zreloj koži. Savršeno vlaže, zatežu i učinkovito sprječavaju bore. Hidrolizirani kolagen pomaže zaglađivanju ožiljaka i smanjenju promjene boje. Kolagen je odgovoran za održavanje vlage, čvrstoće i elastičnosti vezivnog tkiva, a također ima izvanrednu sposobnost vezanja vode. Struktura kolagena okosnica je vezivnog tkiva koja prodire u dublje slojeve epiderme. Zahvaljujući njoj, koža održava odgovarajuću fleksibilnost i napetost. Također djeluje kao veza između dermisa i epidermisa.
Aktivne tvari:
Topivi kolagen
Kolagen je odgovoran za održavanje odgovarajuće razine hidratacije kože, poboljšava njezinu elastičnost i čvrstoću. Zadržava i hidrofilne i lipofilne tvari. Na taj se način smanjuje TEWL (transepidermalni gubitak vode). Njegove čestice prodiru duboko u kožu, a samim time se stvara prirodna proizvodnja kolagena. Kolagen smanjuje znakove starenja kože, tonizira i zaglađuje kožu.
Upotreba:
Ampule su namijenjene dermarolerskim tretmanima, sonoforezi, ultrazvuku, tretmanima kisikom, mezoterapiji bez igala i mikro-iglama te za vanjsku upotrebu na koži u kućnoj njezi. Nanesite na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea.
Količina: 1×3 ml

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali