SYIS AMINO-KOMPLEKS AMPULE 10X3 ML

2,65 

AMINO-COMPLEX AMPULE

AMPULE Ampule Amino-complex namijenjene su koži kojoj je potrebna intenzivna hidratacija i zaglađivanje. Zbog sadržaja visoko učinkovito odabranih aminokiselina, sastav oponaša NMF (prirodni hidratantni faktor). Ekstrakt bezvodnog betaina prirodnog porijekla i hijaluronska kiselina značajno poboljšavaju hidrataciju kože, jačaju zaštitnu barijeru te pružaju učinkovitu i dugotrajnu zaštitu. Zahvaljujući sadržaju provitamina B5, ampule imaju umirujuća i umirujuća svojstva.
Aktivni sastojci:
Pantenol
Pantenol, provitamin B5. Vitamin B se nalazi u svakoj živoj stanici kože i kose. Ima protuupalna i antibakterijska svojstva, te ubrzava procese regeneracije epiderme. Koži daje osjećaj glatkoće. Sastojak je s ljekovitim, umirujućim i hidratantnim učinkom. Lako prodire u kožu, smanjuje gubitak vode kroz epidermu i učinkovito vlaži kožu, čineći je mekom i elastičnom. Pomaže u zacjeljivanju rana i manjih lezija kože te liječenju ožiljaka.
Natrijev laktat Natrijev
laktat – jedan od spojeva prirodnog hidratantnog faktora (NMF), ima snažno hidratantno djelovanje, prodire u rožnati sloj, omekšava ga i održava vlažnost. Preporuča se za sve tipove kože, posebno za suhu i dehidriranu. Također ima antibakterijska svojstva.
Natrijev hijaluronat Hijaluronska
kiselina je prirodni sastojak u tijelu. Povećava elastičnost tkiva (epiderma, kolagena i elastinska vlakna). Potiče regeneraciju epitela i dermisa. Smanjenje količine hijaluronske kiseline jedan je od uzroka suhoće i bora kože. Njegovo jedinstveno svojstvo je visoka sposobnost vezanja i zadržavanja vode. Dobro hidratizirana epiderma postaje glatka, čvrsta i elastična te povećava prodiranje aktivnih tvari u kožu.
Natrij PCA
Natrijeva sol piroglutaminske kiseline – tvar koja može vezati velike količine vode. Brine za odgovarajuću razinu hidratacije kože i kose, dio je NMF-a – prirodnog hidratantnog faktora, sprječava prekomjeran gubitak vode iz kože, lako prodire u odgovarajuće slojeve epiderme, stvara zaštitni film na koži, zaglađuje, hrani, vlaži, daje koži zdrav sjaj, vidljivo omekšava epidermu.
PCA
Piroglutaminska kiselina – higroskopna komponenta koja ima sposobnost vezanja vode. Također je sastavnica NMF-a, prirodnog hidratantnog faktora koji se nalazi u koži. Njegova glavna upotreba je smanjiti curenje vode kroz kožu stvaranjem zaštitnog filma na njezinoj površini. Također sprječava isušivanje kozmetičke mase.
Prolin
Prolina – je endogena aminokiselina, igra ključnu ulogu u proizvodnji kolagena. U kozmetici ima snažan učinak protiv starenja i bora: učvršćuje, zateže i tonizira kožu, obnavlja kolagena vlakna, smanjuje opuštenost i poboljšava oval lica; otklanja strije i smanjuje bore. Snažno vlaži: u dodiru s vodom ima najveću sposobnost vezanja vode (među aminokiselinama).
Arginin
L-arginin – aminokiselina dobivena iz smeđeg šećera; podiže razinu uree u koži (jače od uree koja se primjenjuje izvana). Povećava hidrataciju epiderme, jača lipidnu barijeru, omekšava, liječi i smiruje iritacije, djeluje protiv bora i zaglađuje.
Lysine HCL
Lizin – aminokiselina, hidratantna, hranjiva, antioksidantna. Potiče sintezu proteina u koži, potiče rast kose, kondicionira, vlaži, zaglađuje i jača kožu i kosu. Ima svojstva protiv bora i jača osjetljivu i alergijsku kožu.
Treonin
α-Amino-β-hidroksimaslačna kiselina, organski kemijski spoj, električki neutralna egzogena aminokiselina. Potiče sintezu proteina u koži, kolagena i elastina, ima svojstva protiv bora, sprječava gubitak čvrstoće i elastičnosti te jača otpornost kože na vanjske čimbenike i alergene. Ima svojstva zaglađivanja i regeneracije kože i kose.
Glicin
Glicin -Alifatska i endogena aminokiselina proteina. Javlja se u tijelu, jedna je od komponenti kolagena i djeluje kao neurotransmiter. Sastojak koji se koristi u kozmetici protiv bora i akni. Regenerira kožu, posvjetljuje, vlaži i jača.
Alanin
Alanin – jedna od aminokiselina. Vlaži, hrani i učvršćuje kožu, zaglađuje i omekšava epidermu. Također je maskirna tvar u kozmetici, smanjujući neželjene mirise.
Betain
Betain – hidrofilni spoj snažnog hidratantnog učinka, prirodna aminokiselina koja ima izvrsna hidratantna i umirujuća svojstva. Koristi se, između ostalog, za ublažavanje iritacija kože, npr. nakon kemijskih pilinga. Štiti stanične membrane i, prije svega, ima sposobnost vezanja vode – otuda i njegova hidratantna svojstva. Betain se sve više koristi u proizvodnji kozmetike, posebno za osjetljivu i suhu kožu.
Serine
Seryna – to je protuupalna aminokiselina. Ubrzava regeneraciju kože i također aktivira proizvodnju kolagena. Ima hidratantni učinak. Dodatno, u proizvodima za kosu ima antistatičko djelovanje, neutralizira površinski električni naboj, sprječava statiku i olakšava raspetljavanje.

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali