Yamuna ampula sa divljim kestenom, 2ml kom.

2,26 

Jačanje i adstringentno djelovanje stijenke žile iznimno dobro djeluje na rozaceu, kapilarno proširenu kožu. Poboljšava cirkulaciju, njeguje opuštenu, umornu kožu. Arnika pomaže koži da funkcionira zdravo, poboljšava cirkulaciju krvi i dobro je sredstvo za piling. Također se dodaje ultrazvucima, masažama i hidratantnim kremama za pomoć osjetljivoj koži od štetnih utjecaja okoline.

Kao aktivni sastojak u ekstraktu sjemenki divljeg kestena, sadrži scintin, organski spoj za koji se pokazalo da ima kliničke učinke.

Također se koristi u narodnoj medicini za liječenje tegoba loše cirkulacije, edema i upala. Pomaže u održavanju nepropusnosti stijenke žile.

Ekstrakt od cvijeta arnike smatran je poznatom sirovinom u narodnoj medicini. Može pomoći u liječenju boli uzrokovane upalnom boli, modricama i uganućama. Poznato je i njegovo antiseptičko i stimulativno djelovanje.

Tip kože: Rosaceas i za kapilarnu kožu

Aktivni sastojak: Ekstrakt divljeg kestena, ekstrakt arnike

Kozmetička upotreba: Ampule s visokim sadržajem aktivnih sastojaka. Može se umiješati u gel za apsorpciju ili bilo koji serum. Preostala ampula može poslužiti za aktivnu masažu. Ultrazvučan je, ali se može sam zagladiti na koži.

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali