SYIS AMINO-COMPLEX AMPULE 1X3 ML

2,65 

AMINO-COMPLEX
AMPULE Amino-complex ampule namijenjene su koži kojoj je potrebna intenzivna hidratacija i zaglađivanje. Zbog sadržaja visoko učinkovito odabranih aminokiselina, sastav oponaša NMF (prirodni hidratantni faktor). Bezvodni ekstrakt betaina prirodnog podrijetla i hijaluronska kiselina značajno poboljšavaju hidrataciju kože, jačaju zaštitnu barijeru, pružaju učinkovitu i dugotrajnu zaštitu. Zahvaljujući sadržaju provitamina B5, ampule djeluju umirujuće i umirujuće.
Aktivni sastojci:
Pantenol
Pantenol, provitamin B5. Vitamin B se nalazi u svakoj živoj stanici kože i kose. Djeluje protuupalno i antibakterijski, te ubrzava procese regeneracije epiderme. Koži daje osjećaj glatkoće. Sastojak je s ljekovitim, umirujućim i hidratantnim učinkom. Lako prodire u kožu, smanjuje gubitak vode kroz epidermu i učinkovito vlaži kožu, čineći je mekom i elastičnom. Pomaže u zacjeljivanju rana i manjih lezija kože te liječenju ožiljaka.
Natrijev laktat Natrijev
laktat – jedan od spojeva u prirodnom hidratantnom faktoru (NMF), ima snažan hidratantni učinak, prodire u rožnati sloj, omekšava ga i održava vlažnost. Preporuča se za sve tipove kože, a posebno suhu i dehidriranu. Također ima antibakterijska svojstva.
Natrijev hijaluronat Hijaluronska
kiselina je prirodni sastojak u tijelu. Povećava elastičnost tkiva (epidermis, kolagena i elastinska vlakna). Potiče regeneraciju epitela i dermisa. Smanjenje količine hijaluronske kiseline jedan je od uzroka suhoće i boranja kože. Njegovo jedinstveno svojstvo je visok kapacitet vezanja i zadržavanja vode. Dobro hidratizirana epiderma postaje glatka, čvrsta i elastična te povećava prodiranje aktivnih tvari u kožu.
Natrijev PCA
Natrijeva sol piroglutaminske kiseline – tvar koja može vezati velike količine vode. Brine se za odgovarajuću razinu hidratacije kože i kose, dio je NMF – prirodnog hidratantnog faktora, sprječava gubitak prekomjerne količine vode iz kože, lako prodire u odgovarajuće slojeve epiderme, stvara zaštitni film na koži. kožu, zaglađuje, hrani, vlaži, daje koži zdrav sjaj, vidljivo omekšava epidermu.
PCA
piroglutaminska kiselina – higroskopna komponenta koja ima sposobnost vezanja vode. Također je sastavni dio NMF-a, prirodnog hidratantnog faktora koji se nalazi u koži. Njegova glavna namjena je smanjiti curenje vode kroz kožu stvaranjem zaštitnog filma na njezinoj površini. Također sprječava isušivanje kozmetičke mase.
Prolin Prolin
– je endogena aminokiselina, igra ključnu ulogu u proizvodnji kolagena. U kozmetici ima snažan učinak protiv starenja i bora: učvršćuje, zateže i tonizira kožu, obnavlja kolagena vlakna, smanjuje opuštenost i poboljšava oval lica; uklanja strije i smanjuje bore. Snažno vlaži: u dodiru s vodom ima najveću (od aminokiselina) sposobnost vezanja vode.
Arginin
L-arginin – aminokiselina dobivena iz smeđeg šećera; podiže razinu uree u koži (jače od uree koja se primjenjuje izvana). Povećava hidrataciju epidermisa, jača lipidnu barijeru, omekšava, liječi i umiruje iritacije, djeluje protiv bora i zaglađuje kožu.
Lysine HCL
Lysine – aminokiselina, hidratantna, hranjiva, antioksidans. Potiče sintezu proteina u koži, potiče rast kose, njeguje, vlaži, zaglađuje i jača kožu i kosu. Ima svojstva protiv bora i jača osjetljivu i alergičnu kožu.
Treonin
α-amino-β-hidroksimaslačna kiselina, organski kemijski spoj, električki neutralna egzogena aminokiselina. Potiče sintezu proteina u koži, kolagena i elastina, djeluje protiv bora, sprječava gubitak čvrstoće i elastičnosti te jača otpornost kože na vanjske čimbenike i alergene. Ima svojstva zaglađivanja i regeneracije kože i kose.
Glicin
Glicin – Alifatska i endogena aminokiselina proteina. Nastaje u tijelu, jedna je od komponenti kolagena i djeluje kao neurotransmiter. Sastojak koji se koristi u kozmetici protiv bora i akni. Regenerira kožu, posvjetljuje, vlaži i jača.
Alanin
Alanin – jedna od aminokiselina. Vlaži, hrani i učvršćuje kožu, zaglađuje i omekšava epidermu. Također je maskirna tvar u kozmetici, smanjujući neželjene mirise.
Betain
Betain – hidrofilni spoj sa snažnim hidratantnim učinkom, prirodna aminokiselina koja ima izvrsna hidratantna i umirujuća svojstva. Koristi se, između ostalog, za ublažavanje iritacija kože, npr. nakon kemijskog pilinga. Štiti stanične membrane i, prije svega, ima sposobnost vezanja vode – otud njegova hidratantna svojstva. Betain se sve više koristi u proizvodnji kozmetike, posebice za osjetljivu i suhu kožu.
Serine
Seryna – to je protuupalna aminokiselina. Ubrzava regeneraciju kože i također aktivira proizvodnju kolagena. Ima hidratantni učinak. Osim toga, u proizvodima za kosu ima antistatički učinak, neutralizira površinski električni naboj, sprječava statiku i olakšava raščešljavanje.

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali