Škarice za zanoktice, aplicirane, 105 mm, Solingen

33,20 

“Klješta za rezanje zanoktica, primijenjena, 105 mm, nehrđajuće”

 

Fine čestice kože mogu se ukloniti hvataljkama za zanoktice – sigurno i bez napora, jer je upotreba kliješta za kožu jednostavna: otvorite kliješta, stavite oprugu okolo i zatim pažljivo i polako odrežite višak čestica kože uz ležište nokta uz lagano nanošenje pritisak.

Ove štipaljke za kutikule pažljivo su izrađene od nehrđajućeg čelika i precizno su ručno turpijane. Antialergen je i može se higijenski dezinficirati i sterilno tretirati. Zahvaljujući svojoj mat površini, ova kliješta se mogu koristiti bez odsjaja.

Naravno, opruga je najslabiji element u kliještima. Stoga, ako se opruga pokvari ili umori nakon dugotrajne uporabe, može se lako zamijeniti. Naravno, u ovoj trgovini možete pronaći odgovarajuću zamjensku oprugu.

Imajte na umu da su štipaljke za kutikule finije od svih hvataljki za nokte. Stoga za rezanje kutikule koristite samo štipaljke za zanoktice, a ne nokte! U idealnom slučaju, namočite ruke malo u mlaku vodu ili uz pomoć losiona za kožu prije nego što odgurnete mrtvu kutikulu guračem za zanoktice ili manikurnim štapićem za kopita, a zatim pažljivo ošišate makazom za zanoktice.

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali