OXY SO3 (infuzija kisika)

1.353,77  (10.199,98 kn)

Dostupno uz narudžbu

Suvremeni uređaj za terapiju kisikom  OXY SO3

Infuzija kisika nova je neinvazivna metoda pomlađivanja kože. Na temelju hiperbaričnog kisika pomoću kojeg se uvode koncentrirani aktivni sastojci, pojedinačno odabrani prema potrebama klijenta.

Mogu uključivati hijaluronsku kiselinu, antioksidanse, vitamine i retinol. Korištenjem zračnog kista kisik se unosi na kožu, oksigenizirajući je i poboljšava mikrocirkulaciju.

Zahvaljujući tome koža postaje blistava i poprima boju. Ova otopina omogućuje ubrizgavanje selektivno odabranih sastojaka u najdublje slojeve epiderme. Tretmani uz upotrebu hiperbaričnog kisika nezamjenjivi su u regeneraciji, a učinci zategnute kože postaju vidljivi već nakon prvog tretmana. SWISS OXY uređaj koristi naprednu tehniku ​​apsorpcije transformacije (PSA). Odvaja kisik i dušik pri sličnoj temperaturi i tlaku, što rezultira dobivanjem medicinskog kisika koji zadovoljava medicinske standarde. Takav je postupak čista i sigurna metoda proizvodnje kisika bez ikakvih dodataka ili ostataka reakcije, a također je bez kontaminacije – svjež je i prirodan.

Set sadrži:

– SWISS OXY SO3 uređaj

– Daljinski upravljač

–  kanila 1 kom.

– Glava za nanošenje kisika i seruma 1 kom.

– Maska za terapiju kisikom lica 1 kom.

– Set crijeva

– Korisnički priručnik

– 12 mjeseci garancije

Tehnički podaci:

– Maksimalna koncentracija kisika: 93 +/- 3%

– Tlak: 50-106Kpa

– Protok: 1-3LPM

– Napajanje: 220-230V

– Radna frekvencija: 50-60Hz

– Potrošnja: 210W

– Težina: 8Kg

1 EUR = 7,53450 HRK

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali