Kutna kliješta, 130 mm, ravni rezni rub, u kutiji, dvostruka opruga, Solingen

46,45 

Nema na zalihi

“kutna kliješta, 130 mm, ravna oštrica, u kutiji, dvostruka opruga, nehrđajući”

 

Za dugi vijek trajanja, ova kliješta za pedikuru od nehrđajućeg čelika vruće su kovane u tradicionalnom solingenskom kovaču Erichu Seiffertu, a zatim proizvedene u tradicionalnoj izradi u Solingenu.

Ove kutne kliješta s ravnim oštricama posebno su dizajnirane za rezanje uraslih noktiju. S ukupnom duljinom od 130 mm, optimalno koristi polugu putem svojih dugih krakova, čime se smanjuje potreban napor. Protočna proizvodna metoda daje mu visoku razinu stabilnosti. Kod kliješta za guranje, prolaz u gornjem dijelu se najprije zagrije užareno, a zatim se proširi kako bi se potom „progurao“ donji beck.

Rezni rubovi ovih kliješta se na kraju ručno turpijaju tako da se precizno zatvaraju i čisto režu nokte. U slučaju kliješta, “precizno zatvaranje” znači da se dva rezna ruba u početku dodiruju samo na vrhovima, dok svjetlosni razmak pada kroz ostatak reznog ruba. Rezni rubovi se potpuno zatvaraju od vrha do dna samo kada postoji blagi pritisak na ručku kliješta. Dakle, nokat je čisto izrezan i ne istisnut!

Dvostruka opruga, koja ponovno gura kliješta da se otvaraju prilikom rezanja, naravno, može se lako zamijeniti ako se slome ili se umaraju nakon dužeg razdoblja korištenja. Zamjenske opruge dostupne su u ovoj trgovini.

Izrađene u potpunosti od nehrđajućeg čelika, ove visokokvalitetne kutne štipaljke za nokte hipoalergene su i mogu se higijenski dezinficirati i sterilne. Matirani izgled omogućuje rad bez odsjaja.

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali