Kliješta za pedikuru, 14 cm, dupla opruga, Solingen

50,43 

“Klješta za pedikuru, 14 cm, dupla opruga”

 

Za dugi vijek trajanja, ova kliješta za pedikuru od nehrđajućeg čelika vruće su kovane u tradicionalnom solingenskom kovaču Erichu Seiffertu, a zatim proizvedene u tradicionalnoj izradi u Solingenu.

Ove škare za nokte u potpunosti su dizajnirane za čisto i bez napora rezanje čak i najtvrđih noktiju. Uz ukupnu duljinu od 140 mm, optimalno koristi polugu svojih dugih nogu. Protočna proizvodna metoda daje mu visoku razinu stabilnosti. Kod kliješta za guranje, prolaz u gornjem dijelu se najprije zagrije užareno, a zatim se proširi kako bi se potom „progurao“ donji beck.

Rezni rubovi ovih kliješta se na kraju ručno turpijaju tako da se precizno zatvaraju i čisto režu nokte. U slučaju kliješta, “precizno zatvaranje” znači da se dva rezna ruba u početku dodiruju samo na vrhovima, dok svjetlosni razmak pada kroz ostatak reznog ruba. Rezni rubovi se potpuno zatvaraju od vrha do dna samo kada postoji blagi pritisak na ručku kliješta. Dakle, nokat je čisto izrezan i ne istisnut!

Dvostruka opruga, koja ponovno gura kliješta da se otvaraju prilikom rezanja, naravno, može se lako zamijeniti ako se slome ili se umaraju nakon dužeg razdoblja korištenja. Zamjenske opruge dostupne su u ovoj trgovini.

U potpunosti izrađene od nehrđajućeg čelika, ove visokokvalitetne škare za nokte su hipoalergene i mogu se higijenski dezinficirati i sterilne. Matirani izgled omogućuje rad bez odsjaja.

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali