CRYOLIPOLIZA 360° - 3 aplikatora

4.851,02  (36.550,01 kn)

Dostupno uz narudžbu

Najnovija tehnologija aparata Cryo 360° koristi posebne aplikatore, sa 100% učinkovitošću u razbijanju tvrdokornih masnih stanica koje se drugim metodama ne mogu ukloniti.
Prednost aplikatora 360° što cijeli nastavak pokriva veću površinu dijela koji se tretira dok su prethodni aplikatori pokrivali maximalno 40% tretiranog djela. Tako se u ovom jednom tretmanu uz kraće vrijeme djelovanja u svega 30 minuta postiže 100%tni učinak na razbijanje masnih stanica.
Aplikatori imaju promjenjive nastavke za lakše podešavanje aplikatora na razne zone tijela radi boljeg prijanjanja i maksimalnog učinka
veliki aplikator
srednji aplikator
nastavak 3# i 4# su pogodni za bokove i bedra, zakrivljeni dizajn omogućava bolje prijanjanje aplikatora na zaobljenim zonama tijela.
nastavak 2# je najbolji za predio trbuha
nastavak 1# je najpogodniji za duge vertikalne masne naslage na rukama
mali aplikator 80x 40 mm, pogodna i manje masne naslage na tijelu teže dostupne, kao što je masnoća oko koljena ili uz pazuh
Uz Cryo nastavke , aparat također sadrži: 
ULTRAZVUČNU KAVITACIJU OD 40 HZ

je bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga, trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija ultrazvučne kavitacije omogućuje koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje potkožnih masnih stanica. Površina kože, žile, živci i mišići pri tome ostaju netaknuti.

Postupak kavitacije se vrši na način da sonda aparata klizi po koži preko nanešenog ultrazvučnog gela. Tretmanima kavitacije gubi se masne stanic, što je vidljivo i po smanjenju obujma od 2 – 5 cm na mjestima gdje postoje naslage sala. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani još dodatno smanjuju obujam na tretiranom dijelu tijela, a time i njegov opseg.

MULTIPOLARNA RADIOFREKVENCIJA:
može promijeniti električno polje tretiranog tkiva milijun puta unutar 1 sekunde. Te električne čestice u tkivu proizvode brzo gibanje stvarajući toplinu u potkožnom tkivu i tako potiču veznu strukturu u trostruku spiralnu strukturu. Tako nastalim novim kolagenom i kontrakcijama postiže se efekt učvršćivanja kože. Poveća se aktivnost zdravih stanica kože,ubrzava se cirkulacija, podiže i zateže se koža i povećava se njena vlažnost.
RADIOFREKVENCIJA ZA LICE.
Tretman radiofrekvencije lica se koristi za brzo i bezbolno pomlađivanje kože, a učinak je zatezanje opuštene kože, uklanjanje sivila i umora, smanjivanje bora te regeneracija tkiva i kože. Radiofrekvencijom se može utjecati i na smanjenje podbratka, podizanje očnih kapaka i smanjenje jastučića ispod očiju
LIPOLASER:
Vrhunska tehnologija razbijanja masnog tkiva laserskom tehnikom. Laserske zrake stimuliraju masno i potkožno tkivo, kolagen i elastin te dolazi do gubitka u obujmu. Istovremeno dolazi do zatezanja kože tretiranog područja. Glavna značajka nisko energetskog lasera je bio stimulacija stanica koja omogućava dodatnu mikro cirkulaciju na tretiranom području. Ipak glavna mu je funkcija redukcija masnog tkiva kod kojeg razbija membrane masnih stanica te masnoća izlazi u međustaničnu tekućinu gdje se uz pomoć enzima s limfom izlučuje sa ostalim toksinima iz tijela

1 EUR = 7,53450 HRK

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali