Ampule sa 15% AHA kiselinama, 2ml kom

2,26 

Rezultat je spektakularno hidratizirana, gipka, ujednačenija koža. Površina kože je osvježena, ionske veze između epitelnih stanica su oslabljene, pa se odvajanje epitelnih stanica ubrzava, metabolizam se pojačava, bore blijede, a koža postaje elastičnija. Korisni su za seboreičnu kožu jer se lakše čiste eliminirajući povećanu proizvodnju keratina. Djeluju antiseptički i poboljšavaju autogenu sterilizaciju kože. Pigmentirane mrlje su izblijeđene (oslobađaju se pigmentirane stanice). Ne iritiraju kožu. Može se koristiti od jeseni do proljeća.

Može se koristiti za: -izbjeljivanje (protiv pjega, hiperpigmentacije), protiv bora, hidrataciju, grubu kožu, kožu s manjkom kisika, pretamnu pigmentiranu kožu,  kožu sklonu aknama, seboreju.

Može se koristiti s koumetičkim aparatima, ultrazvukom i mezoterapijom bez igle. Ako bilo koji aparat ima igle i ozljeđuje kožu , one nisu dovoljno sterilne za te aparate.

Aktivni sastojak: AHA kiseline (ekstrakti borovnice, šećernog javora, šećerne trske, naranče, limuna)

Kozmetička upotreba: Ampule prodiru dublje u kožu i daju izvanredno brze i spektakularne rezultate . Kako djeluju 24 sata, nemojte ih koristiti češće od 2-3 dana. Osigurajte odgovarajuću zaštitu od svjetlosti. Preporuča se tijek liječenja od 6-8 tjedana.

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali