Ampule sa 15% AHA kiselinama, 2ml kom

17,00 kn (2,26 €)

Rezultat je spektakularno hidratizirana, gipka, ujednačenija koža. Površina kože je osvježena, ionske veze između epitelnih stanica su oslabljene, pa se odvajanje epitelnih stanica ubrzava, metabolizam se pojačava, bore blijede, a koža postaje elastičnija. Korisni su za seboreičnu kožu jer se lakše čiste eliminirajući povećanu proizvodnju keratina. Djeluju antiseptički i poboljšavaju autogenu sterilizaciju kože. Pigmentirane mrlje su izblijeđene (oslobađaju se pigmentirane stanice). Ne iritiraju kožu. Može se koristiti od jeseni do proljeća.

Može se koristiti za: -izbjeljivanje (protiv pjega, hiperpigmentacije), protiv bora, hidrataciju, grubu kožu, kožu s manjkom kisika, pretamnu pigmentiranu kožu,  kožu sklonu aknama, seboreju.

Može se koristiti s koumetičkim aparatima, ultrazvukom i mezoterapijom bez igle. Ako bilo koji aparat ima igle i ozljeđuje kožu , one nisu dovoljno sterilne za te aparate.

Aktivni sastojak: AHA kiseline (ekstrakti borovnice, šećernog javora, šećerne trske, naranče, limuna)

Kozmetička upotreba: Ampule prodiru dublje u kožu i daju izvanredno brze i spektakularne rezultate . Kako djeluju 24 sata, nemojte ih koristiti češće od 2-3 dana. Osigurajte odgovarajuću zaštitu od svjetlosti. Preporuča se tijek liječenja od 6-8 tjedana.

1 EUR = 7,53450 HRK

Slični proizvodi

Korisnici su još pogledali